ontwerp: Delmulle – Delmulle architecten

Een keuken op maat van uw leven

Wynant staat voor keukens met een speciale touch. We creëren de perfecte balans tussen een functionele indeling, een uniek design en innovatieve materialen. Ons eigen team ontwerpers, meubelmakers en plaatsers garanderen de kwalitatieve uitwerking.

maak een afspraak of kom langs

Uniek ontwerp met oog voor detail

Kookt u graag uitgebreid? Lopen er vaak grijpgrage handjes rond in uw keuken? Onze interieurarchitecten houden er allemaal rekening mee in het ontwerp van uw ergonomische keuken. Ze stellen materialen en toestellen voor die aansluiten bij uw levensstijl.

Onze ambacht en liefde voor uw keuken op maat komt helemaal tot uiting in ons atelier. De vakmannen zorgen dat alle elementen mooi in elkaar passen en dat uw keuken klopt, tot in het kleinste detail. Uw keuken renoveren of op zoek naar een keuken voor uw nieuwbouw? We staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Van A tot voorbij Z

  • Verkennend gesprek
  • Ergonomische keuken
  • Unieke uitrusting
  • Eigen atelier
  • Verzorgde plaatsing

We spreken af in de toonzaal of bij u thuis en vormen ons een realistisch beeld van uw wensen en budget. Zo kunnen we een passend voorstel uitwerken dat aan uw verwachtingen voldoet.

De organisatie van uw keuken is erg belangrijk. Waar staat u om te koken? Wat is de beste hoogte voor uw oven? Al deze elementen dragen bij tot een functionele ruimte.

Na het bepalen van de indeling, visualiseren onze interieurarchitecten uw keuken in een 3D-voorstelling. Ze suggereren passende toestellen en duurzame materialen.

De meubelmakers werken uw keuken op maat minutieus uit in ons eigen atelier. Met precisie en vakmanschap stellen ze elke lade, tablet of uitschuifkast samen.

Het plaatsingsteam komt uw keuken zorgvuldig installeren en sluit alle toestellen feilloos aan. Ze vertrekken pas als alles werkt!